Comunicación Global

Servicii


Teia Media: o agenție de comunicare, marketing și publicitate.

 

Prin intermediul Teia Media oferim clienților noștri toate resursele necesare în domeniul Mediilor de comunicare, Marketing și Publicitate, cu mesaje și strategii adaptate astfel încât să se obțină un efect pozitiv și imediat.    

 

În cei mai mult de 10 ani de experiență pe piața românească din Spania, am câștigat încrederea ascultătorilor și cititorilor noștri, consolidând poziția noastră ca și grup mass-media lider pentru comunitatea românească din Spania.


Colaboratori

Evenimente


Oferim toate serviciile necesare pentru a dezvolta strategii de marketing pentru clienții noștri:


  • Consultanță și strategii de marketing

  • Comunicare

  • Proiecte personalizate

  • Management mass-media

  • Organizare evenimente

  • Design grafic și multimedia

  • Acțiuni de marketing și publicitate

  • Servicii Web: Site-uri de prezentare - Magazine online - Optimizare SEODe asemenea, Teia Media gestionează cele mai importante mijloace de comunicare ale românilor din Spania: Radio Românul și ziarul El Rumano.

Radio Românul este primul și singurul radio din Spania care realizează emisiuni în limba română în FM. Se emite 24 de ore pe zi, pe 107,7 FM (în Comunitatea Madrid și Comunitatea Castilla La Mancha), pe www.radioromanul.es și pe aplicația gratuită pentru Android - radioromanul.

 

Ziarul El Rumano este un ziar bilunar, gratuit și se adresează publicului românesc din Spania. În același timp, oferă informații pentru spanioli care caută informații despre România și cultura românească. Se distribuie la nivel național, ajungând în toată Spania în magazinele și bisericile românești, asociații, consulate, ambasade, aeroport etc.

 

Avem o prezență activă pe Internet prin intermediul site-urilor:

Mai presus de toate, suntem prezenți pe rețelele sociale - paginile de Facebook ale ziarul El Rumano și ale radioului Radio Românul.

 

Marketing în cadrul evenimentelor: o altă activitate importantă pentru Teia Media este promovarea și organizarea de evenimente, concerte și spectacole, tot felul de expoziții etc.